Martin Jonker
Martin JonkerDirecteur
Martin Jonker, directeur van Evo-energie. Hij is verantwoordelijk voor de verkoopafdeling, behoudt klantencontact en is bezig met marketing.
Hans Jonker
Hans JonkerDirecteur
Hans Jonker, directeur van Evo-energie. Richt zich op de montage samen met het montageteam. Heeft de verantwoordelijkheid voor de inkoop van de montagematerialen, zorgt ook voor de nazorg naar de klanten en voor vragen tijdens het bezoek van de showroom zal hij ook uw vragen kunnen beantwoorden.

Oprichters Hans en Martin Jonker zijn al vele jaren betrokken bij activiteiten aangaande milieuaspecten. De effecten van de opwarming van de aarde dreven hen er toe steeds meer actief te worden met activiteiten om de omgeving kenbaar te maken van de gevaren nu en in het bijzonder voor de toekomst.

Hoe kun je een positieve bijdrage leveren voor het behoud van mens en natuur was de vraag die zij zich zelf stelden. Na veel lezen en kijken naar geselecteerde programma’s over de opwarming van de aarde waren zij tot de conclusie gekomen om zich geheel in te gaan zetten op het onderwerp duurzame energie. Als zoons van een ondernemer waren zij bekend met het ondernemerschap. Na veel voorbereiding hebben zij hun baan opgezegd en in 2008 gestart met een onderneming die zij de naam gaven van EVO-Energie. EVO staat voor: EVOLUTIONAIR.

Neem contact op

Voor vragen, neem gerust contact op!

Heeft u vragen over een product, bel Evo Energie gerust en krijg antwoord op al uw vragen. Ze staan graag voor u klaar!
Neem contact op

Onze collega’s

Annet JonkerBoekhoudster en administratie
Annet Jonker houdt zich bezig met de boekhouding.
John Doe
John DoeDeveloper
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicab nemo enims.
John Doe
John DoeDeveloper
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicab nemo enims.

Click edit button to change this text.